Hulp nodig?

Stuur een berichtje via de chat rechtsonder of vul het onderstaande formulier in

Chat 24x7

Klik onderaan je scherm op de chat widget

Stuur een email via het onderstaande formulier

Oudezijds Achterburgwal 237

1012DL, Amsterdam

Stuur een email

Veelgestelde vragen

Ja, zeker! De advertenties en technieken in de cursus kunnen al succesvol ingezet worden vanaf €10,- per dag advertentiebudget. Ook is een groot deel geautomatiseerd, dus geen reden voor extra personeel.

Nee, je leert in de cursus juist hoe je effectief en winstgevend jouw mailinglijst kan opbouwen. Er is dus geen bestaande lijst nodig. Heb je al een lijst? Mooi! Daar kunnen we ook extra omzet uit gaan halen.

De Full Funnel Academy is voor alle ondernemers die een geautomatiseerde sales funnel willen bouwen. Jouw product of dienst is geen impuls aankoop en heeft meer uitleg nodig om geautomatiseerd te verkopen.

Het doel van de funnel kan bijvoorbeeld direct een aankoop zijn, een offerte of een automatisch ingeplande belafspraak.

Het programma is het meest effectief als je al een bestaand bedrijf hebt met omzet.

Zo is het makkelijker om duidelijk te krijgen wat de boodschap is die jij je leads wil meegeven.

Verder wil je als ondernemer in dit programma een constantere klantenstroom opbouwen. Je bedrijf gaat groeien door een effectievere manier van sales in te zetten.

Wij zijn er om jou te helpen. Via de chat, email of telefonisch kan je altijd terecht met je vragen. Verder als je ook TJILP klant wordt kunnen we op verzoek meekijken in jouw account. We gaan dan kijken wat we kunnen aanpassen om jouw funnel nog beter te maken.